NAŠE USLUGE

NAŠE USLUGE

Bavimo se izradom profesionalnih web sajtova u WordPress-u, najsavremenijoj CMS platformi koja zauzima 30% od ukupnog tržišta sajtova na svetu, daleko ispred svojih konkurenata Joomla(6,6%) i Drupal(4,6%).
Takođe se bavimo izradom Web prodavnica koje se rade u najpoznatijem WordPress-ovom dodatku (plaginu) za internet prodaju Woocommercu.
Za svaki naš sajt je urađena osnovna SEO optimizacija kako bi vas potencijalni klijenti pronašli na internetu kao i optimizacija brzine i performansi sajta.
Bavimo se izradom Facebook i Instagram profila, oglašavanjem nadruštvenim mrežama i na Google-u.

IZRADA WORDPRESS SAJTOVA

Izrada profesionalnih, modernih i responsive sajtova u WordPress-u. Napravit ćemo sajt po vašoj meri i unapredit ćemo Vaš biznis.

 

IZRADA INTERNET PRODAVNICE

Bavimo se izradom internet prodavnica za prodaju vaših proizvoda i usluga preko interneta. Implementacija plaćanja sa platnim karticama

FACEBOOK & INSTAGRAM STRANICE

Bavimo se izradom Facebook i Instagram stranica i promovisanjema vaših proizvoda i usluga putem plaćenih oglasa na Facebooku i Instagramu.

SEO OPTIMIZACIJA

Za svaki sajt radimo osnovnu SEO optimizaciju (ubacivanje ključnih reči, optimizaciju tekstova, brzine, registrovanje sajta kod pretrazivača…)

GOOGLE OGLAŠAVANJE

Izrada kampanje za oglašavanje i reklamiranje vašeg sajta na Google pretraživaču pomoću Google ads platforme -PPC(Pay Per Click)

ODRŽAVANJE SAJTOVA

Bavimo se održavanjem sajtova, vodimo računa da se sajtovi uvek apdejtovani, da sve besprekorno funkconiše, radimo bekap sajtova, izmene i slično.