Usluge

Usluge

(Izrada sajtova i internet prodavnica, Facebook i Instagram stranica, Google oglašavanje, SEO optimizacija , održavanje sajtova)

NAŠE USLUGE

Bavimo se izradom profesionalnih web sajtova u WordPress-u, najsavremenijoj CMS platformi koja zauzima 30% od ukupnog tržišta sajtova na svetu, daleko ispred svojih konkurenata Joomla(6,6%) i Drupal(4,6%).
Takođe se bavimo izradom Web prodavnica koje se rade u najpoznatijem WordPress-ovom dodatku (plaginu) za internet prodaju Woocommercu.
Za svaki naš sajt je urađena osnovna SEO optimizacija kako bi vas potencijalni klijenti pronašli na internetu kao i optimizacija brzine i performansi sajta.
Bavimo se izradom Facebook i Instagram profila, oglašavanjem nadruštvenim mrežama i na Google-u.

Izrada sajtova u WordPress-u

Izrada profesionalnih, modernih i responsive sajtova u najpopularnijem CMS-u na svetu - WordPress-u.

Izrada internet prodavnice

Bavimo se izradom internet prodavnica za prodaju vaših proizvoda i usluga preko interneta.

Izrada Facebook i Instagram stranica

Bavimo se izradom Facebook i Instagram stranica i promovisanjema vaših proizvoda i usluga putem plaćenih oglasa na Facebooku i Instagramu.

SEO optimizacija

Za svaki sajt radimo osnovnu SEO optimizaciju (ubacivanje ključnih reči, optimizaciju tekstova, brzine, registrovanje sajta kod pretrazivača…)

Google oglašavanje

Izrada kampanje za oglašavanje vašeg sajta na Google pretraživaču pomoću Google ads platforme -PPC(Pay Per Click)

Održavanje sajta

Bavimo se održavanjem sajtova, vodimo računa da se sajtovi uvek apdejtovani, da sve besprekorno funkconiše, radimo bekap sajtova, izmene i slično.

Kontaktirajte nas i počnite da prodajete svoje proizvode preko interneta