Google oglašavanje – Google ads

Google oglasavanje

(PPC - Pay Per Click ili plaćanje po kliku)

Google oglasavanje

Bavimo se izrada kampanje za oglašavanje vašeg sajta na Google pretraživaču pomoću Google ads platforme -PPC(Pay Per Click)

Kada napravite novi sajt treba proći dosta vremena i uz najbolju SEO optimizaciju da taj sajt dosegne prvo mesto na Google-u. Zato vam Google nudi instant rešenje da vaš sajt bude u vrhu pretrage, a to je Google oglašavanje.

Kako to funkcioniše?

Potrebno je da preko vašeg Google naloga napravite  Google ads kampanju, povežete vaš nalog sa internet karticom za plaćanje i krenete sa oglašavanjem. U kampanji se tačno definišu ključne reči za koje plaćate Google-u da prikazuje vaš sajt u vrhu pretrage. Kada neko klikne na vaš sajt , Google nam skida novac sa računa. Tačno je definisano u kampanji koliko košta svaki klik, i sve se može unapred isplanirati. 

Mi vam nudimo uslugu planiranja i vođenja ovakve Google ads kampanje

Potrebno je samo da nas kontaktirate pa ćemo vam pomoći da otvorite nalog i sve što je potrebno i da počnete da se reklamirate i dovedete na vaš sajt velik broj potencijalnih klijenata i tako unapredite vaše poslovanje i izdignete se od konkurencije. Cena koju ćete platite Google-u za klikove i nama za ovu uslugu, daleko je manja od profita koje možete da ostvarite zbog pozicije sajta u pretrazi.

Kontaktirajte nas i počnite da prodajete svoje proizvode preko interneta