Google oglašavanje

( Google oglašavanje PPC - Pay Per Click ili plaćanje po kliku)

Bavimo se izrada kampanje za oglašavanje vašeg sajta na Google pretraživaču pomoću Google ads platforme -PPC(Pay Per Click)

Kada napravite novi sajt treba proći dosta vremena i uz najbolju SEO optimizaciju da taj sajt dosegne prvo mesto na Google-u ili da bude na prvoj stranici. Najbolja strategija za promovisanje sajta koji je tek urađen je plaćanje Google-u da prikazuje vaš sajt na prvoj stranici u pretraživaču. Ovo se ne odnosi samo na nove sajtova već i za sve ostale, kako bi povećali posećenost na sajtu, veću prodaju i slično. Čak i najjače kompanije koje su lideri u svojoj niši plaćaju Google-u oglase za određenje ključne reči.

Kako funkcioniše Google ads kampanja?

Potrebno je da se Google ads nalog  poveže sa internet karticom za plaćanje i krenete sa oglašavanjem. U kampanji se tačno definišu ključne reči za koje plaćate Google-u da prikazuje vaš sajt u vrhu pretrage. Kada neko klikne na vaš sajt , Google nam skida novac sa računa. Tačno je definisano u kampanji raspon cene  klika. Cena klika zavisi od konkurencije za te ključne reči. Podešavanje svih elemenata Google kampanje je dosta složen i kompleksan posao, potrebno je uraditi dobro istraživanje i isplanirati koja je kampaja najbolja za vaš biznis i sajt. Kada se kampanja dobro optimizuje cena klikova bude dosta niža nego kod loše odrađene kampanje  i ostvari se znatno veći broj konverzija u onosu na loše odrađenu kampanju. Ovo je dosta složen i obiman posao, naročito kod većih firmi, da je najbolje rešenje platite nekoga da vam vodi kampanju, radi istraživanja, prati konverzije i Google analitiku. 

Mi vam nudimo uslugu planiranja i vođenja ovakve Google ads kampanje -oglašavanje na Google

Potrebno je samo da nas kontaktirate pa ćemo vam pomoći da otvorite nalog i sve što je potrebno i da počnete da se reklamirate i dovedete na vaš sajt velik broj potencijalnih klijenata i tako unapredite vaše poslovanje i izdignete se od konkurencije. Cena koju ćete platite Google-u za klikove i nama za ovu uslugu, daleko je manja od profita koje možete da ostvarite zbog pozicije sajta u pretrazi. Mi ćemo uraditi istraživanje ključnih reči umesto vas, povezati Google nalog sa platnom karticom, formirati kampanju koju ćemo prilagoditi vašim potrebama. Sa vama se dogovaramo koliki ste budžet planirali i on se tačno definiše u kampanji, tako da nećete potrošiti više novca nego što ste planirali.
Nakon izrade kampanja se pokreće i mi pratimo rezultate kampanje i konstantno radimo optimizaciju kampanje kako bi ostvarili što veći broj konverzija i poseta na vašem sajtu.