Izrada internet (web) prodavnice

Izrada sajtova za online prodaju - Internet prodavnice

Bavimo se izradom sajtova za online prodaju – Internet prodavnica za prodaju vaših proizvoda i usluga preko interneta. Internet prodavnice razvijamo u Woocommercu koji predstavlja WordPress-ov dodatak(plugin) namenjen internet prodaji proizvoda i usluga. Trenutno 42% svih internet prodavnica na svetu je napravljeno na ovoj platformi. Do sada smo uradili velik broj internet prodavnica i imamo veliko iskustvo u izradi istih. Možete pogledati na stranici Portfolio neke internet prodavnice koje smo radili.

Izrada online prodavnice

Sa Woocommercom imate mnogo mogućnosti i veoma je jednostavan za korišćenje, tako da sami možete da dodajete nove proizvode, da ih menjate, dodajete slike, brišete ih, pravite akcije, vodite zalihe, pravite varijabilne proizvode , imate puno opcija vezanih za poštarinu i dostavu i još mnogo toga. S obzirom da je tako popularan, postoji velik broj plaginova i dodataka za njega koji mogu da zadovolje vaše potrebe, koliko god vas biznis i proizvodi specifični i komplikovani bili, uvek postoji rešenje.

 

Svaka naša internet prodavnica ima:

Moderan dizajn

Vizuelni utisak je veoma važan elemenat kvalitetne internet prodavnice i kod nas ćete dobiti modernu internet prodavnicu sa atraktivnim dizajnom.

Responsive

Responsive znači da je prilagođen svim uređajima (mobilni telefoni, tableti, laptop i desktop računari) jer korišćenje mobilnih telefona postaje dominantno u odnosu na desktop i mi ćemo korisnicima omogućiti da sa lakoćom izvrše kupovinu vaših proizvoda ili usluga.

Funkcionalnost

Svaka naša internet prodavnica nudi vam velik broj opcija kod prodaje, načina isporuke, vrse plaćanja. Imamo mogućnosti unosa takozvanih varijabilnih proizvoda ako posedujete proizvode različitih boja ili veličina, zatim unosa stanja zaliha proizvoda, unosa proizvoda po osnovu težine, postoji mogućnost prodaje virtualnih proizvoda poput elektronskih knjiga i još mnogo drugig funkcionallnosti koje će biti prilagođene konkretno vašem poslovanju.

Integracija platnih kartica u online prodavnicu

Bavimo se integrisanjem plaćanja putem platnih kartica na vašem sajtu. Potrebno je da ste pravno lice i da potpiše ugovor sa svojom bankom , a mi ćemo uraditi ostalo. Vaši klijenti će imati izuzetan „user experience“ i moći će da odmah izvrše plaćanje pomoću platnih kartica na sajtu.

Obaveštenje kupca putem emaila
Prilikom izvršene porudžbine proizvoda kupac dobija mail osvim stvarima vezanim za kupovinu: količini i ceni proizvoda, ukupnoj ceni sa isporukom, načinu i vremenu isporuke i slično. Mail obaveštenja o porudžbini dobijate i vi , a stiže vam i obaveštenje o poručenim proizvodima na sajtu.

Analiza prodaje u internet prodavnici
Na jednom mestu na sajtu možete analizirati sve vaše prodaje koje ste imali. Možete filtrirati podatke po raznim kriterijumima npr. određenom periodu, iznosima, proizvodima i slično i na taj način imate jasan uvid u vaše poslovanje.

Pogledajte internet prodavnice koje smo radili
Internet prodavnica – kozmetika za automobile
Internet prodavnica – sanitarije ECCY
Internet prodavnica – Kremica
Internet prodavnica – Rasadnik Mihalek
Internet prodavnica – Party Box
Internet prodavnica – Biljina Svaštaonica