Izrada Internet Prodavnice

Izrada internet prodavnice

(Iskustvo i velik broj urađenih internet prodavnica)

Izrada sajtova za online prodaju - Internet prodavnice

Bavimo se izradom  sajtova za online prodaju – Internet prodavnica za prodaju vaših proizvoda i usluga preko interneta. Internet prodavnice razvijamo u Woocommercu koji predstavlja WordPress-ov dodatak(plugin)  namenjen internet prodaji proizvoda i usluga. Trenutno 42% svih internet prodavnica na svetu je napravljeno na ovoj platformi. Do sada smo uradili velik broj internet prodavnica i imamo veliko iskustvo u izradi istih. Možete pogledati na stranici Portfolio neke internet prodavnice koje smo radili. 

Izrada online prodavnice

Sa Woocommercom imate mnogo mogućnosti i veoma je jednostavan za korišćenje, tako da sami možete da dodajete nove proizvode, da ih menjate, dodajete slike, brišete ih, pravite akcije, vodite zalihe, pravite varijabilne proizvode , imate puno opcija vezanih za poštarinu i dostavu i još mnogo toga. S obzirom da je tako popularan, postoji velik broj plaginova i dodataka za njega koji mogu da zadovolje vaše potrebe, koliko god vas biznis i proizvodi specifični i komplikovani bili, uvek postoji rešenje. 

Svaka naša internet prodavnica ima:

Moderan dizajn

Vizuelni utisak je veoma važan elemenat kvalitetne internet prodavnice i kod nas ćete dobiti modernu internet prodavnicu sa atraktivnim dizajnom. 

Responsive

Responsive znači da je prilagođen svim uređajima (mobilni telefoni, tableti, laptop i desktop računari) jer korišćenje mobilnih telefona  postaje dominantno u odnosu na desktop i mi ćemo korisnicima  omogućiti da sa lakoćom izvrše kupovinu vaših proizvoda ili usluga.

Funkcionalnost

Svaka naša internet prodavnica nudi vam velik broj opcija kod prodaje, načina isporuke, vrse plaćanja. Imamo mogućnosti unosa takozvanih varijabilnih proizvoda ako posedujete proizvode različitih boja ili veličina, zatim unosa stanja zaliha proizvoda, unosa proizvoda po osnovu težine, postoji mogućnost prodaje virtualnih proizvoda poput elektronskih knjiga i još mnogo drugig funkcionallnosti koje će biti prilagođene konkretno vašem poslovanju.

Integracija platnih kartica u online prodavnicu

Bavimo se integrisanjem plaćanja putem platnih kartica na vašem sajtu. Potrebno je da ste pravno lice i da potpiše ugovor sa svojom bankom , a mi ćemo uraditi ostalo. Vaši klijenti će imati izuzetan „user experience“ i moći će da odmah izvrše plaćanje pomoću platnih kartica na sajtu. 

Obaveštenje kupca putem emaila

Prilikom izvršene porudžbine proizvoda kupac dobija mail osvim stvarima vezanim za kupovinu: količini i ceni proizvoda, ukupnoj ceni sa isporukom, načinu i vremenu isporuke i slično. Mail obaveštenja o porudžbini dobijate i vi , a stiže vam i obaveštenje o poručenim proizvodima na sajtu. 

Analiza prodaje u internet prodavnici

Na jednom mestu na sajtu možete analizirati sve vaše prodaje koje ste imali. Možete filtrirati podatke po raznim kriterijumima npr. određenom periodu, iznosima, proizvodima i slično i na taj način imate jasan uvid u vaše poslovanje.

Kontaktirajte nas i počnite da prodajete svoje proizvode preko interneta

Cena izrade internet prodavnice:

Standardna cena  izrade internet prodavnice kod nas je 24.000 dinara.  Tu je uključeno: 

  • izrada moderne i lepo dizajnirane internet prodavnice u Woocommercu,
  • responsive dizajn
  • Kontakt forma
  • Slajder po potrebi
  • Ubacivanje 30-50 proizvoda
  • Osnovna SEO optimizacija
  • Dodatne funkcionalnost po potrebi
  • Povezivanje Google analitike i Google search console sa  sajtom
  • Povezivanje Facebook pixela
  • Newsletter

Na cenu izrade internet prodavnice dodatno utiču sledeći faktori:

Broj proizvoda koji se ubacuju u online prodavnicu

Cena izrade internet prodavnice zavisi od proizvoda koji treba da vam ubacimo. U osnovnu cenu izrade od 24000 dinara uključeno je 30 – 50 proizvoda, a više od toga se dodatno naplaćuje . Ukoliko ne želite da platite ubacivanje dodatnih proizvoda uvek imate opciju da sami ubacujete proizvode, na osnovu uputstva i obuke koje ćete od nas dobiti.

Broj stranica i kategorija proizvoda na sajtu

Na cenu utiče i broj stranica koji bi sajt trebao da ima  i broj kategorija za proizvode. Postoje internet prodavnice koje imaju na stotine kategorija i samim tim to zahteva više posla kod izrade. 

Integracija plaćanja platnim karticama na sajt

Ukoliko na sajtu želite da imate plaćanje sa platnim karticama, mi vam to možemo integrisati. To se posebno naplaćuje i potrebno je da se ispoštuje određena procedura. Treba prvo da sa bankom potpišete ugovor i nakon toga banka vam šalje pristupne parametre koji se integrišu u sajt. Nakon toga postoji testni period kada se to plaćanje testira, nakon toga banka radi „inspekciju“ sajta, proveravaju jel su zadovoljeni svi potrebni kriterijumi i da li sve funkcioniše.
Kada banka ustanovi da su ispunjeni svi preduslovi , šalje vam nove parametre za prelazak u „live“ mod i plaćanje platnim karticama  počinje da funkcioniše na sajtu.

Sajt za online prodaju

izrada online prodavnice

izrada web shopa

internet prodavnica izrada

izrada web prodavnice

izrada sajta za internet prodaju

izrada sajta za online prodaju

izrada web shopa

Kako napraviti internet prodavnicu

Internet prodavnice