Održavanje sajta

Bavimo se održavanjem sajtova koje smo mi uradili ili vam je uradio neko drugi.

Sasvim je prirodno da ćete nakon izrade sajta želeti da imate što manje troškove, ali bez obrira koliko dobar vaš sajt bio u trenutku izrade, negov kvalitet će sa vremenom da opada ukoliko se niko ne bavi sa njim. Tehnologija neprestano napreduje, pojavljuju se nova softverska rešenja, izlaze nove verzije softvera npr. PHP-a, WordPress-a i slično i bitno je da vaš sajt isprati sve te promene.

Šta podrazumeva održavanje sajta?

  • Održavanje sajta podrazumeva da mi vodimo računa da vam sajt nesmetano funkcioniše, da bude zaštićen od virusa i hakerskih napada. Tehnologija stalno napreduje i veoma je bitno da vaš softver prati razvoj tehnologije i bude apdejtovan.
  • Mi vam radimo izmene dizajna na sajtu , dodavanje nekih stranica po potrebi , izmene i dodavanje nekog sadržaja i slično.
  • Ukoliko imate bilo kakav problem sa sajtom imate se kome obratiti da vam reši taj problem. Sajtovi su česta meta automatizovanih hakerskih napada i veoma je bitno da vam sajt bude pre sveg zaštićen, a i ukoliko vam sajt bude zaražen nekim malverom ili virusom imaćete se kome obratiti da vam reši taj problem

Na sajtovima koje Vam uradimo možete sami menjati sadržaj (tekstove i slike) uz uputstvo koje ćete dobiti od nas, ali preporučujemo vam da svoj sajt prepustiti nama da Vam ga mi održavamo i vodimo računa da sve funkcioniše besprekorno.

Cena održavanja sajta (sajtova)

Cena održavanja sajt zavisi od vremena angažovanja na samom sajtu na mesečnom ili godišnjem nivou.

Ukoliko imate neku manju stranicu i potrebno vam je da vam sajt bude redovno update-ovan, da se radi backup, da se vodi računa o bezbednosti i neke manje izmene na sajtu cena je 120 eura godišnje.
Ukoliko imate veću veb stranicu ili internet prodavnicu i potreban vam je stalno neko za menjanje sadržaja, dodavanje novog sadržaja, proizvoda u internet prodavnicu, izmenu dizajna, dodavanje novih funkcionalnosti cena se obračunava mesečno prema utrošenim radnim satima( 1 radni sat se obračunava 10 € ).