Izrada WordPress sajtova

Izrada WordPress sajtova

(Izrada WordPress sajtova -Profesionalno, moderno , responsive, optimizovano)

Izrada WordPress sajta

Bavimo se izradom WordPress sajtova , najpopularnijem i najzastupljenijem CMS-u na svetu. Kod nas ćete dobiti sajt modernog i profesionalnog izgleda, prilagođen svim uređajima (mobilni telefoni, tableti, laptop i desktop računari), sa osnovnom SEO optimizacijom, optimizacijom brzine učitavanja i sa veoma moćnim administrativnim delom gde možete sami da menjate sadržaj na svom sajtu, proveravate posećenost, vodite internet prodaju proizvoda ili usluga i još mnogo toga.

Svi sajtovi su `responsive`, odnosno prilagođeni su za korišćenje na svim uređajima kao što su mobilni telefoni, tableti, laptopovi, desktop računari ili veliki ekrani poput televizora.

Zašto WordPress sajtovi?

A zašto WordPress? WordPress je Open Source Content Management System, ili skraćeno CMS koji koriste milioni sajtova u svetu. Možda će Vam biti interesantan podatak da WordPress koriste i sledeće svetski poznate firme i kompanije: CNN , Fox News, The New York Times, Istraživački centar NASA, ali i mnogi drugi.  Izuzetno je fleksibilan sistem za upravljanje sadržajem koji omogućava našim klijentima  lako i vešto uređivanje i održavanje vlastitih sajtova, bez ikakave specijalne obuke iz programiranja  i dobro je podržan od strane zajednice hiljada programera.

Što se WordPress-ovih pozitivnih treba napomenuti takozvanu plug-in arhitektura. Šta to znači?Plug-in su alatke koje služe da prošire funkcionalnosti WordPress-a. A sama arhitektura ovog sistema omogućava to konstantno nadopunjavanje i proširivanje mogućnosti vašeg web sajta.

WordPress je idealno rešenje za sve tipove sajtova, poput blogova, web portala, biznis sajtova za mali biznis ili za velike firme i korporacije, internet prodavnice, sajtove za nekretnine, turističke agencije i mnoge druge.

Kontaktirajte nas i mi ćemo vam pomoći da odaberete i napravite pravi sajt za vas

Izrada web sajta u wordpressu

Profesionalna izrada sajtova

izrada web sajta zarada

Web sajt izrada

izrada web sajta novi sad