KONTAKTIRAJTE NAS

NOVI SAD
SRBIJA
064/25-25-596
Pon-Sub 8:00h-21:00h
cubra.dragan@gmail.com
24 X 7 online podrška

izrada WordPress sajtova | Izrada Sajtova NS | WordPress sajtovi

Izrada WordPress sajtova

Izrada WordPress sajtova


Izrada WordPress sajtova – Bavimo se izradom WordPress sajtova , najpopularnijem i najzastupljenijem CMS-u na svetu. Kod nas ćete dobiti sajt modernog i profesionalnog izgleda, prilagođen svim uređajima (mobilni telefoni, tableti, laptop i desktop računari), sa osnovnom SEO optimizacijom, optimizacijom brzine učitavanja i sa veoma moćnim administrativnim delom gde možete sami da menjate sadržaj na svom sajtu, proveravate posećenost, vodite internet prodaju proizvoda ili usluga i još mnogo toga.

Izrada WordPress sajtova

WordPress je Open Source Content Management System, ili skraćeno CMS koji koriste milioni sajtova u svetu. Možda će Vam biti interesantan podatak da WordPress koriste i sledeće svetski poznate firme i kompanije: CNN , Fox News, The New York Times, Istraživački centar NASA, , i mnogi drugi…. Izuzetno je fleksibilan sistem za upravljanje sadržajem koji omogućava našim klijentima  lako i vešto uređivanje i održavanje vlastitih sajtova, bez ikakave specijalne obuke iz programiranja  i dobro je podržan od strane zajednice hiljada programera.

Postoji više CMS sistema, i svaki od njih ima svoje prednosti i mane poput Joomle i Drupala , ali WordPress se izdvojio kao najbolji, najpopularniji CMS sistem sa najvećim brojem korisnika i zajednice programera koji konstantno rade na njegovom usavršavanju, Prema nedavnom istraživanju WordPress koristi 30% svih web sajtova na Interenetu. To je samo jedan od razloga zašto trebate odabrati WordPress kao sistem na kom će se nalaziti i vaš web sajt.

Izrada sajtova u WordPressu
Izrada sajtova u WordPressu

IZRADA WORDPRESS SAJTOVA

Što se WordPress-ovih pozitivnih treba napomenuti takozvanu plug-in arhitektura. Šta to znači? Plug-in su alatke koje služe da prošire funkcionalnosti WordPress-a. A sama arhitektura ovog sistema omogućava to konstantno nadopunjavanje i proširivanje mogućnosti vašeg web sajta.

WordPress je idealno rešenje za sve tipove sajtova, poput blogova, web portala, biznis sajtova za mali biznis ili za velike firme i korporacije, internet prodavnice, sajtove za nekretnine, turističke agencije i mnoge druge.